Cryo’s uit 1e ICSI poging

In juli hadden we onze afspraak om de eerste ICSI poging te evalueren. Inmiddels was het ergste verdriet wel voorbij, dus konden we weer vooruit kijken. We kregen de keuze om de cryo-poging met ovulatietesten te doen of met echo’s en een pregnyl-prik. Omdat ik niet zoveel vertrouwen in de ovulatietesten had, besloot ik voor de laatste optie te kiezen. Dus ik een paar keer op en neer naar Leiderdorp om mijn eirijping in de gaten te houden. Toen mijn eitje groot genoeg was, moest ik die avond pregnyl spuiten.

Op de terugplaatsingsdag zouden we gebeld worden hoe laat we verwacht werden. Dit was toevallig ook nog eens onze trouwdag. Toen ik de telefoon opnam en ik de stem van de medewerker van het MCK hoorde, wist ik al genoeg. Dit was niet goed. En zo bleek dat alle 6 de cryo’s de ontdooiing niet overleefd hadden. Iets wat zelden voorkomt. Deze klap kwam zo onverwachts, dat ik niet wist hoe ik er mee om moest gaan. Ik was radeloos en intens verdrietig. De zoveelste teleurstelling en we waren nog maar net begonnen. Hoe moest dat dan verder? Ik kon en wilde niet verder. Hoeveel pech kun je hebben?! En in de tussentijd hadden zich nog een aantal spontane zwangerschappen voorgedaan bij zeer naaste familie en vrienden. Dus dat kwam er nog eens bovenop.

We besloten om eerst op vakantie te gaan en dan verder te zien. De gyn stuurde ons wel alvast het recept voor de medicijnen toe, dan hoefden we daarvoor niet eerst weer naar Leiderdorp.

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 1. Bookmark de permalink .

Een reactie op Cryo’s uit 1e ICSI poging

  1. Pingback: Aan de vooravond van een nieuwe start | IVF dagboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s