2e prik is niet pijnlijk!

Vandaag MCK gebeld om te vragen wanneer ik mag starten met puregon, het stimulerend hormoon. Helaas mag ik pas vrijdag starten, op dag 4 dus. Vorige keer kon ik op dag 3 al starten met puregon, dus nu een dagje extra prikken. Balen. Ook is de eerste echo ingepland en wel op donderdag 21 oktober.

Vanavond de spuit eerder uit de koelkast gehaald. Gisteren 5-10 minuten voor het prikken pas uit de koelkast gehaald, terwijl er tijdens de prikinstructie was gezegd dat je het er beter een half uur van te voren uit kunt halen. Dus vanavond bijtijds eruit gehaald. Klaar voor een opnieuw pijnlijk moment, durfde ik wederom niet zelf te prikken. Gelukkig was dit keer zowel de prik als vloeistof nauwelijks voelbaar. Dus wie weet probeer ik het morgen wel zelf. Ik wil gewoon weer trots op mezelf zijn. Bovendien…5 maanden geleden kon ik het uiteindelijk ook zelf. Dus waarom nu dan niet…

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s