Blauwe plekken en Hollandse pot

We zijn weer een paar dagen verder, de dag van de 1e echo komt er aan :-). Ik begin wel wat moe te worden van de puregon, maar voor de rest verloopt het vooralsnog soepel. Nouja, ik heb op dit moment al 2 blauwe plekken: 1 links en 1 rechts op mijn buik. De linker was al bij de 2e keer prikken ontstaan, de rechter gisteren. Vorige keer pas op het laatst 1 blauwe plek, maar nu dus al 2 en dat is best irritant. Prikken in die blauwe plek doet zeer, dus moet een ander plekje vinden. Maar je moet ook niet op een plek prikken waar je al eerder succesvol geprikt hebt. Hmmmm, nou ja.

En vandaag las ik op de volkskrant.nl website dat Hollandse pot goed is voor de mannelijke vruchtbaarheid. Terwijl ik eerder had gelezen dat de vrouw gebaat is bij een mediterraans dieet. Hmmm, dat wordt dus 2 verschillende maaltjes bereiden en dan heb ik mazzel met het lekkerste dieet, haha! Maar goed, op zich zijn dit soort onderzoeken (promotie onderzoek, dus niet zomaar een enquete) wel interessant. Hier lees je het verhaal uit de Volkskrant.

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s