Nog even doorgaan met prikken

Net mijn vervolgecho gehad in het MCK. Het zag er allemaal goed uit. Baarmoederslijmvlies keurig opgebouwd (de gyn noemde het prachtig) en genoeg eitjes. Links waren er meer en grotere, rechts wat minder en vooral kleinere. Ik geloof dat de grootste rond de 15-16mm was en de kleinste die zijn opgemeten rond de 11-12mm.

Helaas nog niet groot genoeg om de punctie in te kunnen plannen (17-18mm nodig). Dus lekker doorgaan met het prikken van 75IE puregon en maandag weer een echo. Baal stiekem een klein beetje, want ben dit keer het prikken wel zat met al die blauwe plekken. Maar goed, vorige keer zat ik tegen overstimulatie aan en dit keer gaat het keurig gecontroleerd. Dus nog even doorzetten en afwachten.

Ben vandaag behoorlijk moe. Dat komt denk ik omdat ik gisteren ruim 2,5u de berging heb opgeruimd. Heb heel rustig aan gedaan, maar het is toch een behoorlijke tijdsinspanning geworden. Viel gisteravond om 20u op de bank in slaap, totdat mijn telefoon ging. Daarna filmpje afgekeken en rond 22u naar bed. Vanmorgen ging om 10u de wekker, was behoorlijk moe. En van dit vreselijk saaie, mistroostige herfstweer krijg ik ook weinig energie 😉 Maar…er staat lekker niks gepland dit weekend, dus kan heerlijk relaxen met mijn lief.

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s