Jawel: overstimulatie en zwanger!

Vanochtend mochten we terugkomen, om mijn bloed te checken en mijn eierstokken. Er was weer meer vocht te zien, mijn eierstokken dreven inmiddels al. De follikels waren inmiddels groter dan normaal de grootte van 1 eierstok! De arts van gisteren had al gezegd dat ik deze week maar niet moest gaan werken. As if…ik kan nauwelijk bewegen, doet echt pijn. Dus bedrust voorgeschreven en vamiddag uitslag van de bloedtest.

Rond 17u werden we gebeld. Overstimulatie is geen kleinigheidje, je moet er echt serieus mee omgaan. Het was alleen nog net niet erg genoeg om opgenomen te hoeven worden in het ziekenhuis, maar ik moest het goed in de gaten houden. En…er was een verhoogde HCG waar te nemen, dat duidt op een zeer prille zwangerschap! Jeetje wat een emoties, ik bedoel…overstimulatie is geen pretje, maar als dat nodig is om zwanger te raken…tja dan graag! En tegelijkertijd is het zo pril, kan er nog van alles mis gaan. Maar stiekem omhelsden A en ik elkaar…zwanger! Wij!

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s