Maart: 20-24 weken zwanger, lekker op vakantie!

Zo na de shock en blijdschap van de 20 weken echo zijn we op vakantie gegaan. Samen met goede vrienden die 2 weken na ons hun 1e kindje verwachten (hoe is het mogelijk, zo leuk!) naar Curacao. En ja, ik weet…als zwangere kun je de zon beter vermijden ivm het zwangerschapsmasker.

Helaas begon de vakantie niet zo goed, ik was enorm verkouden vlak voor het vliegen en tijdens het landen gebeurde er iets met mijn oren. Het deed zo’n pijn dat ik me moest inhouden om niet te huilen, vervolgens een doof gevoel. En dan de hitte terwijl je zelf bijna koorts hebt, is niet fijn. Na een paar dagen naar de dokter daar geweest, in dit geval wel lekker dat het gewoon Nederlands is, en daar bleek het inderdaad niet goed. Maar omdat ik zwanger ben, mag ik natuurlijk niet alle medicatie. Toch iets gevonden en dat hielp goed. na een week voelde ik me beter en kon ik heerlijk genieten van onze vakantie. Alle stress weg, steeds meer beweging van ons mannetje en A die voor het eerst een schopje voelde op Cas Abau strand. Jee, weer een wauw moment!

Na 2 weken vakantie was mijn buik lekker gegroeid, maar voel me oh zo trots. Want hij is van mij, want ik ben gewoon zwanger! En hij staat mooi naar voren, dus van achteren zie je niks! En op 25 maart was het weer tijd voor een bezoek aan de vk. Alles was in orde, maar wel een wat lage bloeddruk: 110/55. En ja, dat voelde ik wel.

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s