34 weken zwanger: tijd voor verlof!

De laatste weken op werk zijn echt heel snel gegaan. Ik kon prima nog doorwerken, hoewel ik al steeds minder goed slaap. Word veel wakker ’s nachts om naar de wc te gaan of gewoon omdat ik niet lekker lig. Kan nu ook echt niet meer op mijn rug liggen, gelukkig ben ik voornamelijk een zijslaper. Ik heb echt nog getwijfeld om toch niet nog 2 weken door te gaan, dan heb ik straks nog 2 weken extra met mijn ventje. Maar ik durfde het risico niet aan, stel dat ik nou wel te vroeg beval?

Zoals ik al eerder schreef: werk boeide me minder. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Ik maakte me gewoon minder druk om zaken. Ik had ook alle tijd om alles af te ronden en over te dragen aan mijn collega’s. Er komt namelijk geen vervanger. Dus toen ik gisteren mijn laatste dagje had, vond ik het allemaal prima. Totdat ik aan het einde van de dag ineens mijn spullen opborg en besefte: hier kom ik voorlopig niet terug. Slik. Vervolgens kwam ik in een leeg huis, want A was golfen met vrienden. Dus ik werd een beetje emotioneel op de bank. Totaal onverwacht.

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s