Juni: 34 – 37 weken zwanger

Veel mensen vinden verlof saai en vervelen zich rot. Ik heb het gevoel dat ik nu meer doe dan tijdens mijn werkdagen. Ik doe leuke en gezellige dingen, maar ook praktische en huishoudelijke taken. Ik moet wel bekennen: die zijn behoorlijk selectief. Alles wat met de baby te maken heeft, moet gebeuren. Maar als de keuken gedaan moet worden of het huis gezogen dan zucht ik en heb ik geen zin 😉 Ook heb ik ineens enorme koopdrang, haha. Gelukkig heeft mams me grotendeels weerhouden en zijn we samen op stap gegaan. Kreeg een boxkleed van nijntje, heel lief, en nog een luieremmer. Voor de rest heeft ze een lijstje gemaakt van alle dingen die ik wil hebben 😉

Liggingsecho 36 weken
Op 7 juni was ik weer bij de VK, allemaal goed. Ook mijn bloeddruk nog prima laag: 110/70. En op 22 juni mocht ik weer: 120/70. Ook werd mij toen de 36weken liggingsecho aangeboden. Iets nieuws vanaf januari dit jaar. De VK was er zeker van dat hij al helemaal goed ligt, ligt ook al lekker ingedaald, maar zei dat de beslissing aan mij is. Nou…ik spaar toch al alle echo’s, dus kom maar op! 27 juni was het zover: ons mannetje weer zien. Wat een bonus! Hij lag weer heerlijk te duimen en te trappelen, zijn tong uit te steken en happen vruchtwater te slikken. De echoscopiste schatte in dat hij al 2939gr woog (ruim 36 weken zwanger), groot wordt met lange benen. Benen en buikje zaten al op ruim 38 weken zwangerschap. Hoofdje gelukkig wat kleiner; op 35 weken zwangerschap. Het wordt een 7-8 ponder, poe! Dat voorspelde de VK vorige week ook al, knap hoor!

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s