Voorwerk en laatste loodjes

Gisteren dacht ik even…het is zover. Ik had weer eens erg slecht geslapen en werd wakker met menstruatiezeur in mijn buik die maar niet weg wilde gaan. Ik was enorm futloos en rusteloos tegelijkertijd. Ik wist wel dat het geen weeen waren, maar toch gebeurde er duidelijk iets. Na een paar uur trok het weg en had ik ook ineens weer energie. Na mijn middagslaapje begon het weer en hield weer een uur of 2 aan. Vervolgens ’s avonds op de bank kreeg ik af en aan pijnloze harde buiken. Dus stiekem dacht ik: het kan vannacht wel eens echt gaan starten.

Maar nee hoor, niks. Al dat gekke gevoel is weg. Wel blijf ik last houden van veel harde buiken, ook op dagen dat ik heel weinig doe. Tegen het einde van de middag en avond wordt dat wel heel zwaar. Ik moet zeggen dat ik nu merk dat het echt zwaarder wordt. waar ik vorige week nog vrolijk ronddartelde, ben ik deze week veel moeilijker vooruit te branden. Ook steeds vaker een slechte dag. Oftewel…de laatste loodjes. Nou ja…het kan natuurlijk nog een paar weken duren (nu 38 weken).

Van de week was ik trouwens weer bij de VK. Bloeddruk nog in orde, wel iets hoger: 120/80, maar nog steeds prachtig. Hij ligt nu echt klem en goed ingedaald, volgende week mag ik weer op controle.

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s