Hartje op blote buik gehoord (zonder doptone)

Ze zeggen dat je op een gegeven moment t hartje van je kind kunt horen zonder doptone. Nou ja, je partner welteverstaan, want het buigt nogal lastig naar je eigen buik toe šŸ˜‰
Er wordt dan geadviseerd om een wc rol te gebruiken en die – zonder vast te houden – op de buik te zetten, oor er tegenaan et voilĆ !

Weken hebben wij dat geprobeerd, iedere keer niks. Laatst luisterde de verloskundige nog met zo’n ouderwetse toeter en zei: ja hoor, dit is niet te missen. Dus die avond probeerden we t weer. Geen succes. Nog een paar keer geprobeerd, maar helaas.

En net liggen we lui op de bank filmpje te kijken, kruipt A tegen me aan, hoofd op m’n blote buik. En warempel, het hartje!!! Heel duidelijk, een lekker snelle slag. Wat gaaf! Jammer dat ik t niet zelf kan horen, maar morgen voor mij weer met doptone bij de vk. Ik mag niet klagen.
Goh wat bijzonder!

Advertenties

Over ivfdagboek

30 jarige vrouw, in 2009 getrouwd met A en sinds eind 2007 een kinderwens. Mei 2010 start IVF/ICSI. Poging 2 (okt 2010) gelukt, sinds 16 juli 2011 trotse mama van T. Vanaf april 2012 starten we voor een 2e kindje.
Dit bericht werd geplaatst in IVF/ICSI poging 2. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hartje op blote buik gehoord (zonder doptone)

 1. heros zegt:

  Hi, wat leuk dat je zwanger bent….gefeliciteerd!!
  Las dat je ook bij het mck liep. Ben je nu zwanger van een embryo of een cryo??
  Groetjes heros

  • ivfdagvboek zegt:

   Hoi Heros,

   dank je wel! Ik ben inmiddels bevallen van een gezond jongetje. Ontzettend bijzonder en wat een geschenk! Dit was ICSI poging 2 van een vers embryo. Ik vond MCK erg prettig, hoe ervaar jij het? En hebben jullie al succes? Wat een heftige tijd he? Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s